• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Hosszú évek óta magas a vérnyomásom.Rengeteg gyógyszerrel kisérlezeztek már orvosok a belgyógyásztól az endokrinológustól a neurológusig, mindenki. A vérnyomás győz mindig. Rövid ideig hatásosnak bizonyulnak az uj gyógyszerek, aztán kezdődik előlről.Szervi bajom nincs ami okozná.Lefogytam 20 kg-ot, akkor sem változott semmi.Legutóbb 3 hétig voltam kórházban emiatt, a harmadik héten már lement 150/95-re.Boldog voltam, de hazajöttem és máris felment. Hat féle gyógyszer mellett 2-3 hete folyamatosan magas, illetve egyre magasabb.Napok óta nem megy lejjebb. Minimum 170/105, de 205/115 eddig a csúcs..Rosszul érzem magam, és már félek is.54 éves vagyok. Kérem segitsenek! Itt Heves megyében már nincs több orvos akihez mehetnék ez ügyben.

        WEBBeteg szakértő válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves Kérdező!

        Gondolom, már történt részletes kivizsgálás is, de nem derült fény a kiváltó okra. Sajnos előfordul ilyen, kezelésre nehezen reagáló vérnyomás. Én azt javaslom, hogy egy egyetemi klinika hypertonia szakrendelésére kérjen beutalót, például Budapestre vagy Debrecenbe, itt áttekintik az eddigi eredményeket és kezelést. Sajnos ettől többet látatlanban nem tudok javasloni.


        Halmosi Edina
        optometrista-kontaktológus Itt kérdezhet

         Halmosi Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-10 09:21:34; Megválaszolva: 2010. március 10., 09:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: