• Ellhúzódó köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1 hónapja kb. megfáztam, az orrfolyás, rossz közérzet elmúlt, lázam nem volt. A köhögés megmaradt. Kétféle antibiotikumot kaptam, supraxot, a másik L betűvel kezdődik, de nem emlékszem a nevére. Köhögésre tepinit kaptam, hagymahéj teát ittam, most robitusint szedek, de nem akar elmúlni. Asthmás és copdos vagyok. Erre szedek budesonid easyhalert 2x200ug, spirivát 1 caps., ha szükséges van berododualom - de nem szokott kelleni -. Sajnos dohányzok, de csak minimálisat. Van refluxom is - tudom az is okoz köhögést - pajzsmirgy alulműködésem és magas vérnyomásom, mindenre szedek gyógyszert. Kontrollra a tüdőgyógyászatra, csak jövő és márciusába kell mennem. Kérdésem, hogy menjek e hamarabb az elhúzódó köhögés miatt? Üdvözlettel: Batisz Ildikó

        Dr. Kardos Tamás válasza a köhögés témában

        Az elhúzódó köhögés miatt mindenképpen keresse fel a kiírt kontrollnál hamarabb a gondozó tüdőgyógyászát a további vizsgálatok és esetleges terápia módosítás céljából.


        Dr. Kardos Tamás
        tüdőgyógyász

        Dr. Kardos Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 18., 13:01; Megválaszolva: 2011. október 19., 11:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés