• Mitől köhögök?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        3 Hónapja méheltávolításom volt.Minden rendben van,nem volt semmi probléma.Műtét után fulladás jellegű kaparós köhögés vett elő ha lefeküdtem.teljes nyugalmi helyzetben is.Ülve tudtam csak pihenni,ha lejjebb csúsztam mindjárt alig kaptam levegőt.Azóta is sanax tablettát szedek ,reggel fél,este egész szemet.Ez segít.Ha abbahagyom napközben is és éjszaka is előjön roham szerűen.Orvosom szerint az altatás mellékhatása lehet.Én nem tartom ezt annak.Rendezett családi körülmény ek közt szeretben élek.Ha idegi eredetű !mikor múlik el?Mi a teendőm?Köszönöm válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a köhögés témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben éjszaka nincs és nyugodtan tud aludni a pszichés ok valóban szóba jön. A javaslatom, hogy kerülje a szennyezett levegőjű helyeket, minden nap mozogjon legalább fél órát (séta) és inhaláljon pár napig. 3-4 hét után az altatással összefüggő irritáció elmúlik.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 03., 15:30; Megválaszolva: 2011. február 06., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés