• Miért?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretném megtudni hogy egy copd-s beteget aki fokozódó fulladásos panaszokkal kézfej-lábfejduzzanattal kérésére mentő bevisz a sürgösségire még aznap hazaküldik.az orvos bronchitist ir a zárójára és kezelés vagy gyógyszer nélkül branüllel a karjában szinte kidobják!MIÉRT?

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a COPD témában

        Kedves Kérdező! Sajnos erre a kérdésre nem tudok válaszolni, hiszen nem ismerem az esetet. Azt javaslom, kontroll vizsgálatra keresse fel a tüdőgondozót, vagy ha állapota ezt nem teszi lehetővé, hívja háziorvosát, aki a megfelelő ellátásban részesíti, vagy a megfelelő helyre irányítja. Üdvözlettel:


        Kérdés: 2019. augusztus 01., 12:57; Megválaszolva: 2019. augusztus 06., 16:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: