Osler kór

Tisztelt doktornő /úr Feleségem 42 éves. Osler kóros. Egyre nehezebben bírja a munkát. A napi marék gyógyszer mellett rendszeresen vért kap. Kérdésem: Ennek az alattomos betegségnél, mikor lehetséges elkezdeni a leszázalékolást? ill. mi az általánosan ilyen esetekben elfogadott % -s arány? Méltósággal viseli ezt a betegséget. Ennek is van határa. Ezért én kérdezek, mert a nejem dolgozni szeretne. Tisztelettel: K. Péter Tisztelettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a leszázalékolás témában

Kedves Kérdező! Mivel a betegségnek többféle súlyossága, stádiuma lehet, erre pontos választ csak a kezelőorvos tud adni, hiszen ő ismeri felesége állapotát a legjobban. Azt javaslom, hogy szerezzék be tőle a felesége jelenlegi állapotát igazoló dokumentumot, és ha a feleségének van egyéb betegsége, akkor a többi szakvéleményt is szerezzék be. Ezzel keressék fel a háziorvost, és ő tudja elindítani a leszázalékolást, ha a kezelőorvos indokoltnak tartja.

Kérdés: 2010. augusztus 04., 18:39; Megválaszolva: 2010. augusztus 05., 11:05
Kérdések és válaszok: Jogi esetek
Furcsaságok egy párkapcsolatban
Tisztelt doktornő /doktorúr! Pszichológiával kapcsolatos a következő kérdésem mert nem tudom rá a választ és sehol sem találok rá választ...
21 honapos baba
Üdvözlöm! A szomszéd kisfiu miatt kerestem meg Önt! A kisfiu 21 honapos és még tápszert eszik egyszerre kb 50-100 ml ( rendes ételt soha nem eszik és...
A gépjárművezetési alkalmasság...
Tisztelt Doktornő! Gyerekkoromban sokszor jelentkezett migrénes fejfájás. Idén, február 23-án munkahelyemen ülve zsibbadó érzést észleltem a bal...
Jogosultság
Tisztelt Doktornő! Szeretném megtudakolni, hogy jár-e nekem az adókedvezmény (visszamenőlegesen is)veleszületett kis lábujj hiányára! Voltam...
Emelt összegű cs. p. -hoz tartozó...
Tisztelt szakértő! Gyermekem ADHD-s, amelyről szakértői bizottság állitott ki papirt, F9090 BNO kódunk van. A kérdésem az lenne hogy most akkor...