Alacsony vérsülyedés és vas lehet e Pfizer vakcina ?

Tisztelt Doktornő Voltam laborba a vérsűlyedés tartomány 2-20 az enyém 1 volt, a vas tartomány 11-29 az én vas értékem 7 volt. Érdeklődnék hogy ez jelez e súlyos problémát főleg hogy a vérsűlyedésem 1 és hogy erre kaphatok e covid ellenes vakcinát és melyiket? Mi a teendőm vas tabletát kell e szednem, megkaphatom e a vakcinát vagy először rendezni kell a vashiányt és a vérsűlyedést? A házi orvosom behívott Pfizer vakcinára, de szeretném tudni, hogy minden rendbe lesz e. Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza oltás témában

Kedves Kérdező!

Vasat kell pótlni, meg kideríteni az okát miért van vashiány. Nyilván kaphat oltást. Ha a süllyedésnél a kóros érték 20 felett kezdődik, akkor természetesen az 1-es nem gond.

Kérdés: 2021. április 21., 14:04; Megválaszolva: 2021. április 22., 08:14
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Vashiány és Koronavírus oltás
Leiden heterozigota és Covid
Leiden-mutáció, COVID-19 oltás
Labor érték.
Schönlein Henock purpula