Gyomorfekély vagy gyomorhurut

Tisztelt Doktornő Az lenne a kérdésem, hogy nem kezelt gyomorfekéllyel, vagy gyomorhuruttal fel lehet e venni a Pfizer oltást. Fáj a gyomrom vérszegény is lettem , de már egy vakcina el lett halasztva. Felerősíti e a tüneteket a vakcina lehet e valami bajom így,, és kisebb lesz e az inekció hatékonysága ha betegségek fenn álnak? Köszönöm Tisztelettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza oltás témában

Kedves Kérdező!

Fel lehet természetesen.

Kérdés: 2021. április 26., 06:59; Megválaszolva: 2021. április 27., 08:28
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Cöliákia covid oltás
Olthato vagyok?
Tisztelt Doktor Ur! Lehet nem az On szakterule, de az oltassal kapcsolatban erdeklodnek. Colitis ulcerosam van, ami 3 eve nyugalmi fazisban van...
Hasnyálmirigy laborértékek
Gyomorhurut, fennálló gyulladás?...
Visszamaradt gyulladás?
Tisztelt Doktor Úr! A közelmúltban írtam Önnek gyomorhurutra utaló panaszok miatt. November közepén étkezési kihágás (csípős ételek, alkohol)...