Leiden heterozigota és Covid

Kedves Doktornő! Leiden heterozigota vagyok, e mellett van még pm alulműködésem, refluxom, spa-m. Lassan megkapom a második oltást is. Ha mégis covidos lennék később akkor szükséges e a clexan injekció? Mi történik, ha az oltás hatására tünetmentes a covid és nem veszem észre esetleg, így akkor nem kapom az injekciót. Közben a véralvadási folyamatok beindulhatnak vagy az is csökkenten történik? Köszönöm: Júlia.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza oltás témában

Kedves Júlia!

Nem kell megelőzésre vérhígító. Nem kell legyen gond, tünetmentesen nem adunk.

Kérdés: 2021. április 23., 10:23; Megválaszolva: 2021. április 24., 00:25
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Leiden-mutáció, COVID-19 oltás
Schönlein Henock purpula
Van teendo?
Frizer oltást kaphatok e kedden,ha...
Tisztelt Doktornő! Pénteken kaptam meg az értesítést, hogy kedden, 13-án megkaphatom a Frízer COVID elleni vakcinát. Korábban azért nem kaphattam...