Labor eredmény értékelése

Üdvözlöm! Csatoltam a labor eredményeket. Kiegészítésként hozzátenném, egy héttel a labor előtt, 3 napos léböjt kúrát tartottam, 3 hétig Q10-et szedtem. Nuvaring hüvelygyűrűt használok. Esetleg van miért aggódnom? Köszönettel.

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza vas témában

Kedves Kérdező!

A vasat majd meg lehetne ismételni ferritin és transzferrin szaturáció szintekkel egy hónap múlva. Nincs más teendő egyenlőre.

Kérdés: 2020. december 09., 21:28 ;Megválaszolva: 2020. december 10., 08:29
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Magas vasszint
Kedves Doktornő! 16 éves lányom vasértékei miatt aggódom. Erős hajhullása miatt csináltattunk vérképet (ismét) , és mivel a család mindkét ága...
Vashiány lehet?
Jó napot doktor nő. Férjem vérképével kapcsolatban szeretnék véleményét kikérni. Előzményekben annyi lenne,hogy idén januárban COPD-t...
Vérszegénység jelei
Emelkedett vas és...
Vas értékekkel probléma