Szedhetek-e fogamzásgátlót?

Kérdésem volna, hogy kockázatos-e fogamzásgátló szedése, ha egy korábbi trombofília vizsgálaton a Protein-S aktivitás értéke 50% lett. A leleten az alsó határérték 59% volt, bár több más helyen 50%-ot találtam. A többi eredmény rendben volt, ezt az egyet leszámítva. Válaszát elõre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a protein s témában

Elvileg nem kellene szedni, de ezt hivatalosan véleményezni kell, anélkül nem is írhatja fel nőgyógyász. Szerintem ne.

Kérdés: 2020. július 12., 21:19; Megválaszolva: 2020. július 14., 08:36
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Limfocita alacsony száma
Nagy lehet a baj? 2.
Nyirokcsomó megnagyobbodás okai mi...
Hajas sejtes leukémia és oltás
Laboreredmény