emelkedett trombocita

Kedves Doktornő! Azt szeretném kérdezni, van-e szükség az esetemben további hematológiai kivizsgálásra? Az elmúlt labor leleteim A trombocita: 08.29-én: 285: vas: 25, 2: transzferrin sz: 45, 5.llymphocyta: 44, 9% ugyanezen értékek 10.28-án: Tr: 311: vas: 14: lymphocyta: 36, 6% 2015.02.25-én: Tr: 377, vas: 21, 7: transzferrin sz: 40.11 lymphocyta 47, 1% Okozhat-e krónikus bhronhitisz vagy más esetleg nőgyógyászati, fogászati gyulladás, baktérium vagy vírus ilyen eltéréseket a vérképben. előzőleg 5-10 évvel ezelőtt mindig vashiányos voltam, soha nem voltam nagy húsevő mégis magas lett a vas. Van-e további teendőm, most vagyok túl egy influenzán és erős antibiotikumot is kaptam./aziwill/ Válaszát előre is köszönöm! Üdv: Tné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza vérkép elváltozás témában

Kedves Kérdező!

Ezeket az eltéréseket valóban fertőzések hozzák létre, ez teljesen természetes folyamat, nincs aggodalomra oka.

Üdv: dr. Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2015. február 28., 23:44; Megválaszolva: 2015. március 14., 08:14
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Leiden babatervezés
Kedves Doktornő! Babatervezés előtt állunk, és Leiden heterozigóta vagyok.Eddig ezzel semmilyen panaszom nem volt.Babát tervezünk és...
Trombózis hajlam
Tisztelt Doktornő! 36 éves nő vagyok. Nemrégiben elvégeztettem genetikai trombózispanel vérvizsgálatot. 3 faktor vizsgáltak. Az alábbi...
Frizer oltást kaphatok e kedden,ha...
Tisztelt Doktornő! Pénteken kaptam meg az értesítést, hogy kedden, 13-án megkaphatom a Frízer COVID elleni vakcinát. Korábban azért nem kaphattam...
Oltas utan munka?
Tisztelt Doktorno! 3 napja megkapta a covid elleni vedoltas elso adagjat. 1.5 napig laz, izonfajdalom, fejfajasom volt. Kerdesem az lenne, hogy van e...
Prothrombin Mutáció - Moderna oltás