Trombózishajlam

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Kérdésem a következő lenne: Kiderült enyhe proteinS aktivitás. Lombikbébi programban Clexan injekciót alkalmaztam (sajnos a lombik nem sikerült) . Nem zárták ki, hogy természetes úton is összejöhet a baba, viszont így felmerült bennem, hogy nem kellene a lombikbébi programon kívül is kezelni a trombózishajlamot? Mert spontán terhességnél is gondot okozhatna, nem? Válaszukat köszönöm! Nóra

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Váróczy László PhD válasza trombózis témában

Tisztelt Érdeklődő!

Ha Önnek soha nem volt trombózisa, nem indokolt az enyhe protein S defektus kezelése, legfeljebb a terhesség 2-3. trimeszterében jöhet szóba véralvadásgátló injekció adása, amikor a lábak vizesedése miatt a trombózishajlam nagyobb.

Kérdés: 2012. január 20., 10:20; Megválaszolva: 2012. január 24., 21:19
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Vérrögképződés veszélye
Tisztelt Doktornő / Doktor Úr! Azt szeretném megkérdezni, hogy Betagen vagy Cognit orvosságok szedése elősegítheti-e vérrögképződést és...
Trombozis kezelés után nem apad a...
Tisztelt Doktor Úr! Édesapámnak harmadszor is visszatért a trombozis a lábába. A szokásos módon most is benn fogták a kórházban egy hétig, ebből...
mélyvénás trombozis
üdvözlöm! nekem van egy 13 éves lányom szeretném tudni hogy örökölheti-e a trombozist? én ezt egy alsó végtag felszínes vénába kapot...
Trombózis felületi
Pénteken a háziorvos felületi trombozist állapított meg, a visszeres bal lábamon.Fogamzásgátló tablettát szedhetek-e, eddig a Lindynette (20-as)...