• Trombózishajlam

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Kérdésem a következő lenne: Kiderült enyhe proteinS aktivitás. Lombikbébi programban Clexan injekciót alkalmaztam (sajnos a lombik nem sikerült). Nem zárták ki, hogy természetes úton is összejöhet a baba, viszont így felmerült bennem, hogy nem kellene a lombikbébi programon kívül is kezelni a trombózishajlamot? Mert spontán terhességnél is gondot okozhatna, nem? Válaszukat köszönöm! Nóra

        Dr. Váróczy László PhD válasza a trombózis témában

        Tisztelt Érdeklődő! Ha Önnek soha nem volt trombózisa, nem indokolt az enyhe protein S defektus kezelése, legfeljebb a terhesség 2-3. trimeszterében jöhet szóba véralvadásgátló injekció adása, amikor a lábak vizesedése miatt a trombózishajlam nagyobb.


        Dr. Váróczy László PhD
        belgyógyász-hematológus Itt kérdezhet

        Dr. Váróczy László PhD

        Kérdés: 2012. január 20., 10:20; Megválaszolva: 2012. január 24., 21:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: