H1N1 oltás 21 hónaposnál

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!

Szeretném 21 hónapos közösségbe járó kisfiamat beoltatni.

Egy hete fejezte be a Suprax antibiotikum szedését és 1, 5 hete láza volt. (egyébként tüszős mandulagyulladásra kapta az antibiotikumot) .

Érdeklődnék, hogy mikor lehet beadni neki a H1N1 vakcinát, kell várni 3-4 hetet, vagy akár egy hét után az antibiotikum szedése elteltével is be lehet adni?

Üdvözlettel,

Lőrinczné

Dr. Deli Tamás válasza H1N1 védőoltás témában

Tisztelt Lőrinczné!

A mandulagyulladás eléggé leveszi a lábáról a gyermekeket, de ha a láz megszűnik, hurutos tünete elmúlik, és általános állapota megfelelő a gyermeknek, beoltathatja.

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. január 06., 06:01; Megválaszolva: 2010. január 06., 06:01
Kérdések és válaszok: H1N1 (új típusú influenza)
H1N1 oltás mellékhatása?
Tisztelt Doktornő, Doktor Úr! Édesanyám (1940-ben született) tavaly novemberben felvette a H1N1 elleni védőoltást. Decemberben már több esetben...
Túlzott aggódás?
December elején oltattam be a két fiamat, 8 és13 évesek, az új influenza ellen. Most borzasztóan megilyeztettek, hogy a higanytól idegrendszeri...
h1n1 oltas mellekhatas
Tisztelt doktorur/no! azt szeretnem megkerdezni hogy 3 napra az oltas bekapasa utan jelentkezhet e szedules mely 5 napot tart majd az oltashoz egy hetre...
H1N1 terhesen
Tisztelt Doktornő! Most tervezünk babát és mostanra kezd a döntés megfogalmazódni bennem, hogy beoltassuk magunkat.Egy egészen fiatal terhességnél...
H1N1 oltás
Elnézést kérek a kérdésért, tudom már nagyon sok kérdést tettek fel -e témában és sok választ is kaptunk. Mégis a saját szemszögemből tenném...