H1N1 oltás 21 hónaposnál

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!

Szeretném 21 hónapos közösségbe járó kisfiamat beoltatni.

Egy hete fejezte be a Suprax antibiotikum szedését és 1, 5 hete láza volt. (egyébként tüszős mandulagyulladásra kapta az antibiotikumot).

Érdeklődnék, hogy mikor lehet beadni neki a H1N1 vakcinát, kell várni 3-4 hetet, vagy akár egy hét után az antibiotikum szedése elteltével is be lehet adni?

Üdvözlettel,

Lőrinczné

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a H1N1 védőoltás témában

Tisztelt Lőrinczné! A mandulagyulladás eléggé leveszi a lábáról a gyermekeket, de ha a láz megszűnik, hurutos tünete elmúlik, és általános állapota megfelelő a gyermeknek, beoltathatja.

Dr. Rákóczi Éva, Belgyógyász-fertőzéstan szakorvos
Kérdés: 2010. január 06., 06:01; Megválaszolva: 2010. január 06., 06:01
Kérdések és válaszok: H1N1 (új típusú influenza)
Syncumar és inflienza elleni oltaás
Tisztelettel érdeklődöm, hogy tüdőembóliám miatt felírt napi három szem Syncumar gyógyszer szedése mellett influenza elleni oltaást kaphatok-e...
H1N1 elleni oltás
Ez lehet H1N1?
Tisztelt doktornő! Az lenne a problémám, hogy csütörtök óta fáj a torkom, és folyik az orrom. Néha fáj a fejem is, lázamat nem mértem, de ugy...
H1N1
59 éves férfi vagyok tegnap derült ki hogy h1n1 betegségben vagyok! az lenne a kérdésem hogy mik az esélyeim evvel nem e kéne korházba feküdnöm? én...
H1N1 oltás
Kedves Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy oltassunk-e influenza ellen? Családunkban van egy 1 éves és egy 4 éves gyermek, aki már óvodába...