Fejlődési rendelleneség

Jó napot kívánok. Enyhe pánikbetegségem van. Napi 1x10mg Cipralex és napi 1x0.25mg Frontint kell szednem. Kisbabát szeretnénk a párommal. A dr.nőm azt mondta ezeket a gyógyszereket lehet szedni a terhesség alatt. Olyan kérdésem lenne hogy árt a kisbabának ezen gyógyszerek? Olvastam cikkeKEt hogy árt a babának és sok fejlődési rendellenesség alakul ki meg beteg lesz a baba. Tényleg igaz? Köszönöm mielőbbi válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza Fejlődési rendellenesség témában

Kedves Kérdező!

Szorítkozni kellene a lehető legkisebb adagokra a gyógyszerek esetén (akár elhagyni valamennyi időre) . Egyértelmű magzati károsodást egyik gyógyszer esetén sem írnak le.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2019. augusztus 26., 13:16; Megválaszolva: 2019. szeptember 09., 21:50
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Vetélés utáni vizsgálatok
Kedves Doktor úr, 27 éves vagyok, a férjemmel a nyáron vágtunk bele a gyermekvállalásba, nagy örömünkre elsőre jött a baba, de sajnos az...
Pecsételő vérzés
Laborlelet kiértékelés
Lehetek terhes?
Meddőségi problémák