lombik inszemináció

Két hónapja szültem de sajnos fallot tetralogiával született a baba megmütöték de csak 7 napot élt vizsgálatok rendben voltak, családban sziv beteg nem volt.Olyan kérdésem lenne van e rá mód, hogy inszeminációval vagy lombik programmal legyek újra terhes? egy évig probálkoztunk mire terhes lettem de mindketönknél rendben volt minden.Lehet nagyobb az esélye ha lombikkal maradok terhes és igy jobban kiszürhetö a rendelleneség.Jelenleg most van folyamatban a genetikai vizsgálat és remélem jó lesz az eredmény.Kösszönöm választ.

Dr. Pétervári László válasza fejlődési rendellenesség témában

Van lehetőség a fogamzás segítésére.Keressen fel meddőséggel foglalkozó speciális szakrendelést.

Genetikai rendellenesség kiszűrhető a lombik beültetése előtt bizonyos esetekben.

Kérdés: 2012. november 28., 17:21; Megválaszolva: 2012. november 30., 14:47
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Gastroschizis
Kedves Doktor Ùr! Babanknal a 18.hetben gastroschisist diagnosztizaltak, terhessegmegszakitas mellett dontottunk, megkaptam a szovettani eredmenyt viszont...
Fejlődési rendellenesség
Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Terhességem 30. hetében a kisbabámnál fejlődési rendellenességet fedeztek fel a II. ultrahang vizsgálaton....
Terhesség alatti mióma
Terhesség?
Barnás narancssárgas folyás