Raynaud szindroma

Tisztelt Doktor úr! Megállapitották nálam a raynaud szindromát! Az lenne a kérdésem, hogy már több, mint egy éve probálkozunk a teherbeeséssel, esetleg össze függhet ez a betegség azzal, hogy még nem sikerült? Esetleg a raynaud szindroma befolyásolhatja e a teherbe esést! Köszönöm válaszát

Dr. Tekse István válasza Raynaud-szindróma témában

Kedves Kérdező! A betegségével kapcsolatban immunológussal kellene konzultálni, hogy végezzen Önnek részletes autoimmun kivizsgálást és nőgyógyászati szempontból 2-5 ciklusnapi vérvételt valamint AMH szint kontrollt javaslok. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2019. március 19.

Kérdések és válaszok: Gyermektervezés

Ráncos ujjbegyek lehetnek autoimmun...
T. Doktornő! Alapesetben kicsit ráncosak az ujjbegyeim. Alapból hidegebbek a kezeim, Raynauld szindrómát diagnosztizáltak (tipikus Raynauld jelenség nem volt...
Raynaud szindrómával járhat a tünetek?
Üdvözlöm! 3 éve diagnosztizálták nálam a Raynaud szindrómát! Tavaly voltam utoljára immunológiai vizsgálaton ahol nem társult egyéb autoimmun betegség! Annyit...
Raynaud syndroma gyanu
Tisztelt Dr. Nő/Úr! Több éve már, hogy kéz, illetve láb ujjaim hidegek, lilulnak, évszaktól függetlenül ez napi szinten megvan nálam. Talpamat többször...
Ujjak zsibbadása hidegre
Tisztelt Doktor úr / Doktornő! A problémám a következő: ha akár a legcsekélyebb mértékben is hidegérzetem van (tehát lehet 20 fokban is, ha nem vagyok...
Elkékült körmök
Az ujjaimon a körmök napközben időszakonként elkékülnek, hidegek? Raynaud szindrómám van, de ez nemezzel egyszerre jelentkezik. Itt nem fehéredik le először...
Kézújj betegsége
Jóestét kívánunk Dr. Bene Orsolyánakszeretnénk a segítségét kérni. Unokaöcsémnek aki 17 éves fiú tél elejétől mindíg fázott a kezén az ujjai. Még az iskolában...