• Raynaud szindroma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! Megállapitották nálam a raynaud szindromát! Az lenne a kérdésem, hogy már több mint egy éve probálkozunk a teherbeeséssel, esetleg össze függhet ez a betegség azzal, hogy még nem sikerült? Esetleg a raynaud szindroma befolyásolhatja e a teherbe esést! Köszönöm válaszát

        Dr. Tekse István válasza a Raynaud-szindróma témában

        Kedves Kérdező! A betegségével kapcsolatban immunológussal kellene konzultálni, hogy végezzen Önnek részletes autoimmun kivizsgálást és nőgyógyászati szempontból 2-5 ciklusnapi vérvételt valamint AMH szint kontrollt javaslok. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni További orvosok

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2019. március 04., 19:41; Megválaszolva: 2019. március 19., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 8 hónapja próbálkozunk a babával, eddig sikertelenül! Tegnap csináltattam az első ciklus 3-5 napos hormonpanelt, aggódom az FSH érték miatt. FSH: 10,4 iu/l LH: 10 Prolaktin: 361 Ösztradiol:157,2 Progeszteron:...
        Jó napot! Bettina vagyok és több mint 1 éve probálkozunk a teherbeeséssel eddig sikertelenül.Van már gyermekünk mindkettönknek.Még a virus járvány elött voltam nögyógyásznál és ő elküldött vérvételre ugye a ciklus 3. illetve a...
        Tisztelt Doktor Úr! Férjemmel úgy döntöttünk, hogy elérkezett a gyermekvállalás ideje. Pár napja hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Ditinell tablettát szedtem. Az lenne az egyik kérdésem, hogy érdemes-e várnunk, és védekezzünk még...
        Tisztelt Doktornő /Doktor Úr! Dermyc 150 mg tablettát vettem be (egy hét eltéréssel két db-ot). Mennyi időnek kell eltelni ahhoz, hogy terhesség esetén ne okozzon gondot? Elég a bevétel és az esetleges fogantatás között 6 hét eltelte?...
        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Pikkelysömör ellen metotrexát injekcióval (Namaxir 15mg) kezeltek. A bőrgyógyászom az utolsó injekciótól számított 3+ hónapig javasolta a terhesség elkerülését, de a gyógyszer tájékoztatóján 6+ hónap...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A tüdő vitaminja
        A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk egészségünkért.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció