• Raynaud syndroma gyanu

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Nő/Úr! Több éve már, hogy kéz, illetve láb ujjaim hidegek, lilulnak, évszaktól függetlenül ez napi szinten megvan nálam.Talpamat többször egymás után, görcsösszehúzódások kísérik.Bőrkiütések jöttek ki megint rajtam, deréktájon, combom alsó részén, és a mellem alsó környékén körben.2006-Februártól kaptam kemó illetve sugárterápiát Júniusig Hodgkin kór lymphóma betegségemre.Több hete már hogy hidegrázás is jelen van nálam, hányinger, és napi szinten fáj a fejem újra. A fejfájás nálam több mint 15 éve megvan. Kérdésem az lenne önhöz, hogy lehetséges, hogy Raynaud betegségem van valóban? Milyen vizsgálatokat végeznek ilyen esetben? Kaptam beutalót Debrecenbe Raynaud syndróma gyanúval, de egyszerűen nem érem el a szakrendelőt, többször is próbáltam már. Mit tehetek még, hogy kapcsolatba tudjak kerülni a szakrendelővel, mivel én Nyíregyházán élek.Köszönöm a segítségét! Maradok Tisztelettel Ildikó*39 éves*

        Dr. Szántó Antónia válasza a Raynaud-szindróma témában

        Kedves Ildikó, a rendelés telefonszáma 52/411717/54484-es mellék. Itt tud időpontot kérni szerdai napra Raynaud-szakrendelésre. Üdvözlettel:


        Dr. Szántó Antónia, immunológus
        belgyógyász-immunológus Itt kérdezhet

        Dr. Szántó Antónia

        Kérdés: 2012. március 26., 13:06; Megválaszolva: 2012. március 28., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: