Övsömör és MMR oltás

Kedves Doktornő! 15 hónapos gyermekem a napokban kapta meg az MMR oltást. Olyasvalaki tervez hozzánk látogatást, aki nemrégiben övsömör fertőzésen esett át, de a pörkjei már leszáradtak és a fájdalmai is megszűntek. Rejthet-e kockázatot a gyerekre nézve, ha most találkozik ezzel a személlyel? Köszönettel: Andrea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza övsömör témában

Kedves Kérdező!

Az övsömör nem jelent veszélyt, nyugodtan látogathatja Önöket.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2015. február 27., 12:47; Megválaszolva: 2015. február 27., 19:34
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Rövid,visszatérő fejfájás
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek