• Kiütések

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Nagyjából másfél hete a barátaimmal egy élményfürdőben jártunk, és a képen látható kiütés kb a fürdőzés után 1 héttel kezdett megjelenni a vállamon és egy foltban a mellkasomon is. A bőröm elég érzékeny ezért először napégéssel kapcsolatos irritációra gondoltam, de sosem volt 2-3 napnál tovább tartó ilyen jellegű problémám ezért arra gondoltam szakemberhez fordulok. Azt szeretném kérdezni öntől, hogy milyen bőrbetegségről lehet szó, illetve milyen kezelést javasol? Segítségét előre is köszönöm!

        Dr. Bodnár Edina válasza a Övsömör témában

        Övsömör jelent meg a bőrén. Szisztémás acyclovir kezelést javaslok, lokálisan pedig rázókeveréket. Mivel a vírus az idegszálak mentén jön elő, ezért B-vitamin szedése is javasolt.


        Kérdés: 2018. augusztus 04., 12:39; Megválaszolva: 2018. augusztus 25., 17:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő/Doktor Úr! A párommal nagyobb kihagyás után lefeküdtünk. Az aktus végeztével, a páromba élveztem, ami számára szinte azonnal égő, csípő érzést váltott ki. Másnap ez szintén megismétlődött. Ebből kifolyólag...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Online konzultáció az OncoLogic-nál
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.