• Övsömör másodjára?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr/nő! Tavaly elég sok trauma ért amiket most inkább nem sorolnék fel, övsömör jött ki valószínűleg ezek miatt a nyakamon. El is tűnt a fájdalom is elmúlt de sajnos most megint kezd elő jönni nem vagyok biztos hogy övsömör áll a háttérben de másra nem tudok gondolni. Ugyanabban a pontban kezdenek előjönni kis pöttyök a bőrömön amik még nem pirosak de tavaly is így kezdődött. Jelent valamilyen fenyegetést ha már másodjára is megjelenik valakinek a testén? A választ előre is köszönöm!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a ővsömör témában

        Kedves Kérdező! Övsömört látatlanban nem lehet diagnosztizálni. Előfordulhat, hogy valakinél ismételten megjelenik akár ugyanott, akár más testtájékon. Háziorvosának, szükség szerint bőrgyógyásznak mutassa meg az elváltozást. Amennyiben igazolódik, hogy valóban övsömörről van szó, akkor javasolható kivizsgálása, a háttérben állhat olyan betegség, ami az immunrendszer működését csökkenti.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2018. február 01., 20:46; Megválaszolva: 2018. február 04., 14:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: