2 eves gyerek sulya

2 eves kislanyom 1 eves kora ota 10kg. Eszik rendesen, jokedvu, egeszseges kislany. Kerdesem az lenne, hogy normalis dolog, hogy nem hizik?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza testsúly témában

Kedves Kérdező!

Az nem tekinthető normálisnak, ha a gyermek súlya egy teljes év alatt nem gyarapodott. Mindenképp történjen kivizsgálás, kezdjék el ezt a gyermek háziorvosánál. Addig is érdemes odafigyelni a kiegyensúlyozott étrendre, probiotikumot érdemes adni a kicsinek.

Kérdés: 2012. május 27., 23:32; Megválaszolva: 2012. május 28., 19:30
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Kiságy, kutacs
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek