Fülészeti probléma

Két hete kimosta a fülemet a körzeti orvos mert elvolt dugulva. Mikor elmentem nem fájt a fülem.olajat öntöttek bele és kb.15 percet várnom kellett. a kimosásra.Jobb fülemet harmadszori mosára sikerül megszabadítani a fülzsírtól. Bal fülemet 5-6 szori alkalomra ami menet közben kifejezetten fáj.És már az orromon és a fülemen is jött a víz. Mai napon elmentem fülészeti szakrendelőbe, mert a bal fülemre nem hallottam már egy hete. Megállapították, hogy kilyukadt a dobhártyám.Tett bele az orvos cigaretta papírt és ennyi.Lehet, hogy hallássérült maradok? Mi ilyenkor a teendő hová, merre fordulhatok elégtételért.Vagy egyáltalán mi ilyenkor a helyzet? Köszönettel várom a választ

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Horváth Tamás válasza Fülmosás témában

Tisztelt Hölgyem!

A fülmosás sem veszélytelen dolog, a dobhártya sajnos tényleg kilyukadhat, de akár még szívmegállást is okozhat:

http: //enthouse.blog.hu/2010/04/07/szivmegallas_fultisztitas_kozben

Az ilyen lyukak szerencsére 95%-ban maguktól szépen meggyógyulnak, és nem marad vissza semmilyen halláscsökkenés. 1-2 hetente érdemes kontrollálni, más teendő nincsen vele.

Kérdés: 2011. május 20., 17:05; Megválaszolva: 2011. május 23., 22:49
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Fülzúgás kezelés
Hólyagos torok
Belső fül betegség?
Idegen test érzet a torokba
Ciszta vagy sem?
Üdvözlöm Dr.Zarán Rajmund! A kérdésem az lenne,hogy az elmúlt év folyamán és most is 2-3 alkalommal történt velem olyan,hogy orrfújás után...