• Fülészeti probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Két hete kimosta a fülemet a körzeti orvos mert elvolt dugulva.Mikor elmentem nem fájt a fülem.olajat öntöttek bele és kb.15 percet várnom kellett. a kimosásra.Jobb fülemet harmadszori mosára sikerül megszabadítani a fülzsírtól. Bal fülemet 5-6 szori alkalomra ami menet közben kifejezetten fáj.És már az orromon és a fülemen is jött a víz.Mai napon elmentem fülészeti szakrendelőbe ,mert a bal fülemre nem hallottam már egy hete.Megállapították,hogy kilyukadt a dobhártyám.Tett bele az orvos cigaretta papírt és ennyi.Lehet,hogy hallássérült maradok? Mi ilyenkor a teendő hová,merre fordulhatok elégtételért.Vagy egyáltalán mi ilyenkor a helyzet? Köszönettel várom a választ

        Dr. Horváth Tamás válasza a Fülmosás témában

        Tisztelt Hölgyem! A fülmosás sem veszélytelen dolog, a dobhártya sajnos tényleg kilyukadhat, de akár még szívmegállást is okozhat: http://enthouse.blog.hu/2010/04/07/szivmegallas_fultisztitas_kozben Az ilyen lyukak szerencsére 95%-ban maguktól szépen meggyógyulnak, és nem marad vissza semmilyen halláscsökkenés. 1-2 hetente érdemes kontrollálni, más teendő nincsen vele.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 20., 17:05; Megválaszolva: 2011. május 23., 22:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: