• Jobb fül eldugulás/bedugulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok. 33éves nő,3gyerekes anya. Egy problémával fordulnék Önhöz. Lassan másfél hete egyik pillanatról a másik napra eldugult a jobb fülem.Eleinte csak reggelente,mára már egész nap,minden nap. Nagyon aggasztó,mert nem tudom az okát és nagyon aggódok.Vérnyomásom folyamatosan nézem, 120/70,130/80. Sehol olyan helyen nem jártam hogy légnyomás lenne a baj,mert a kisfiam 7.hetes és csak a faluban járunk sétálni,amúgy mindig a házban vagy az udvaron vagyunk. 2020.04.18óta (császármetszésem óta) jobb szememre kettős látás meg homályos látás fellépet heti szinten többször,esetleg ezzel lenne összefüggésbe attól hogy csak másfél hete jött a dugulás? Kezdjek el aggódni? Köszönöm válaszát.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Fülzúgás témában

        Tisztelt Asszonyom, Aggódni ne kezdjen, azonban mindenféleképpen menjen el fülészetre. Bele kell nézni a fülébe ahhoz, hogy a baj okát, ezek után a terápiát meg lehessen állapítani. Fülzsír esetén mosás, nyomás különbség esetén orrcsöpp, idegi eredet esetén gyógyszeres terápia szükséges.


        Kérdés: 2020. június 05., 22:14; Megválaszolva: 2020. június 06., 20:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: