• Nyirokcsomo oka

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorno/Doktor Ur, Nyaki nyirokcsomoim enyhen 5 honapja meg vannak nagyobbodva, de nem fajnak, emellett a nyelvgyoki mandulaim (tobbit kivettek) is nagyobbak. Ezen kivul pici ciszta van a torkomban 2 honapja ami nem novekszik. A ful orr gegesz szerint nagyon szaraz toroknyalkaharrya miatt folyamatos fertozes van a torkomban. Azota hatsofali garatcsorgas es torokkaparas,ful nyilalas megmaradt de mar nem fazom meg folyton. A javulast talan a glutenmentes dieta okozza amit ajanlottak. Sportolni tudok, nem vagyok rosszul, de nem javul a torkom. Honaljban es sajnos mashol is folyton tapogatom a nyirokcsomokat, felek lymfoma. Honaljba talan piciket ha sokaig tapogatok, erzek de lehet, hogy ez a normalis. Lagyekon biztosan ugyan akkora mint szokott. Verkep jo, meg nyaki UH-n is voltam ott nem mondtak semmi korosat amit nem ertek mert tobbi orvos latja a duzzanatot. Mi a teendo? Tenyleg okozhatja torok fertozes, vagy komolyabb a baj?

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Szájüregi eltérés témában

        A nem múló garatgyulladás hátterében legtöbbször az orrlégzés elégtelensége áll. Én biztosan kipróbálnám néhány hete a napi kétszeri orröblítést pl ClinSin vagy NeilMed eszközzel. Ha a nyálkahártya nem szárad ki, meg tudna gyógyulni.


        Kérdés: 2020. április 11., 07:42; Megválaszolva: 2020. április 14., 21:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.