• Mandulagyulladasbol halalos betegseg?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kb marcius kozepen kezdodott a mandulagyulladas kaptam ra cepzilt de ujra visszatert. Nem akartam a korona miatt elmenni orvoshoz plogosollal oblogettem az elso adag enyitette de a masodik mar nem igy elozo heten elmentem orvoshoz aki curam duot irt fel de sajnos nem enyhult a dolog. A torkom slejmes szerü. Egyik mandulam nagyobb mint a masik es ilyen kis dudorok vannak rajta.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Szájüregi eltérés témában

        Tisztelt Uram, A mandulagyulladás jellemzően spontán múló betegség, antibiotikumot is csak a ritkán föllépő esetleges szövődmények miatt adunk. Lázzal jár, ha az hiányzik, az definíció szerint nem mandulagyulladás. Egyébként akut panaszokkal a jelen furcsa helyzetben is az állami egészségügyi ellátás igénybe vehető.


        Kérdés: 2020. április 28., 15:48; Megválaszolva: 2020. április 29., 15:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: