• Fehér folt a torkon

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Van egy fehér folt a torkom bal oldalán, mely nagyon enyhén irritál. Nincsen torok vagy mandulagyulladásom, semmi különösebb tünetem nincs.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Szájüregi eltérés témában

        Tisztelt Uram! Fehér folt a nyálkahártya felszínén lényegében bármi lehet. Gyógyuló sérülés, vírusos, bakteriális vagy gombás fertőzés, de kezdődő szöveti elfajulás is. COPD legkevésbé okoz ilyet, ott maximum a kezelés (szteroid) helyi mellékhatása. Lehet. Ha egy hónapon belül nem múlik, mutassa meg gégészeten


        Kérdés: 2020. április 30., 09:26; Megválaszolva: 2020. május 01., 08:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: