• Morajlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr!Azért irok önnek mert már nem tudom mit tehetnék..Minden szakrendelés szünetel én pedig idegeskedek azon ,hogy mi bajom lehet.Voltam füll or gégészeten..de az orvos azt mondta nekem,hgy el van dugulva a fülem kimostam..A panaszom fül morajlás ami a bal fülemet érinti..ha rá fekszek elmúlik at az érdekes hgy bizonyos fej tartáskoe jelentkezik bizonyos mozdulatokra..pl ha lefele hajtom a fejem vagy úlök.. vérnyomásom tökéletes majdhogy nem.még alacsony..nem dohányzok..kvt mértékell iszok.Azért vagyok meg ilyedve mert félej hgy nem e az agyammal vam baj..Sehol nem olvastam hasonlot hgy bizonyos fejtartáskor hallja ezt...olyan morajlo lüktető mint ha a szél fujná.. Mi lehet ez?kérem segitsen.. Semmilyenn szakrendelés nincs és nem akarom,hgy ez legyen a vesztem!várom válaszát előre is köszönom tudom látatlnabol nehéz...

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Fülzúgás témában

        Tisztelt Asszonyom, Először is nyugalom, a fehér zaj jellegű fülzúgásnak a középfülön belüli oka van. Ez lehet egyszerű fülkürthurut, ritkán esetben apró anatómiai eltérés, aberrans ér a kengyel talpa mellett. Mivel az elsőn lehet konzervatívan segíteni. Emiatt érdemes volna ClinSin vagy NeilMed öblítőt használni naponta reggel és este, illetve az orr kifúvása után az orrnyílásokat egyszerre befogva a fülkürtön át levegőt befújni a dobüregbe.


        Kérdés: 2020. március 31., 21:57; Megválaszolva: 2020. április 01., 13:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő, 6 hónapja egy nagyobb, hetekig tartó torokgyulladás (talán mononukleozis) után meg van dagadva pár nyaki és hónalj nyirokcsomom. 4-6 mm-es reaktív nyirokcsomók az ultrahang szerint. (2szer is voltam, azt mondták semmi kóros)....

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció
        COVID-19 kisokos