mi lehet a baj?

Tisztelt Doktorúr! Június közepén kezdődött a problémám. Fájt a torkom, hideget ittam a hűtőből. Probáltam magam meggyógyîtani, de végül június 29.-én elmentem orvoshoz és Zinnatot írt fel, beszedtem, de nem lett teljesen jó, es a nyaki nyirokcsomóim bedagadtak, visszamentem éŕ flektort kaptam, azt ittam négy napig, de hasmenésem lett tőle, majd ismét vissza az orvoshoz, de egy másikhoz, mert szabadságolás volt. Ő vett mintat, es vervetelre kuldott, felírt Aktiv duot, beszedtem, a mintából baktérium nem tenyészett ki, a vérleletem jó lett. Ekkor is fájt a bal oldalon a torkom, de az orvos azt mondta el fog múlni. 3nap után a jobb oldal fájt, majd azt éreztem, hogy váladék folyik a torkomba. Visszamentem a szabadságról visszatért orvoshoz, aki azt mondta, hogy akut garat és nyirokcsomó gyulladás. Felírt Dalacint, öblögetőt. Beszedtem. Nem lett jó, visszamentem, majd elküldött vérvételre, mert allergiára gyanakodott, és felírt antihisztamint. A vérképem jó lett, de a nyirokcsomóim még mindig fájnak, duzzadtak a nyakamba, így felírt Rovamycinet.El vagyok keseredve, hogy nem múlik a problémám, és nem tudom mit csináljak. Mi lehet a baj Válaszát előre is köszönö Erika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza nyirokcsomó témában

Tisztelt Asszonyom!

A nyaki nyirokcsomók duzzanata a primer gyulladás elmúlta után még hetekig fönnállhat. Ha komoly klinikai eltérés fizikális vizsgálattal nincsen és a bakteriológia, labor is negatív, akkor a bölcs természetre kell hagyatkozni. Ha új tünete jelentkeznék, akkor forduljon orvoshoz, lehetőség szerint olyan kollégához, aki már a megelőző állapotot is láthatta.

Kérdés: 2015. augusztus 13., 20:41; Megválaszolva: 2015. augusztus 13., 21:25
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Limfómára utalnak a tüneteim?
Nyirokcsomó és torokfájás
Tisztelt Doktornő, 6 hónapja egy nagyobb, hetekig tartó torokgyulladás (talán mononukleozis) után meg van dagadva pár nyaki és hónalj nyirokcsomom....
Kell aggódnom?
Kedves Dr. Zaránd Rajmund! 1 hete voltam Fül-orr-gégészeten, detritusz probléma miatt. Ha már ott voltam, megemlítettem egy több éve...
Fájdalmatlan nyirokcsomó?
Kedves Dr. Zaránd Rajmund! Több éve már hogy a nyakam jobb oldali részén van egy megnagyobbodott nyirokcsomó. Egyáltalán nem fájdalmas, és...