Szülés tympanoplastica után

Tisztelt Doktor Úr! Most fognak műteni tympanoplasticával. A kérdésem az lenne, hogy kb. 2 év múlva szülhetek spontán? Köszönettel: Kata

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza fülműtét témában

Tisztelt Hölgyem!

Tudomásom szerint a tympanoplastica után semmilyen szövődmény nem várható hüvelyi szülés esetén. De érdemes azért az operáló orvosnak is föltennie ezt a kérdést.

Kérdés: 2015. január 11., 19:46; Megválaszolva: 2015. január 11., 21:39
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Éjszakai orrvérzés
orrdugulásom oka?
Torkon piros hólyagok
Miért nincs íz, szag, illat?
Mononukleozis