• Búzacsíramálé

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő!

        Nincs túlságosan nagy problémám a kilókkal, de egészségesen étkezem és élek. A nagy kérdésem az lenne, hogy a piacokon kapható búzacsíramálé egészséges? Mert sok helyen írják, hogy jótékony hatással van a szervezetre.Nos, én pedig úgy tudom, hogy elég sok liszt van benne, ami nem teljeskiőrlésű! Válaszát előre is köszönöm!

        Sok Egészséget!

        Regina

        WEBBeteg szakértő válasza a fogyókúra témában

        Kedves Regina!

        Egy-egy ételről kimondani, hogy egészséges vagy egészségtelen azért nem célravezető, mert összességében számít, hogy mit, mikor eszünk, illetve nemcsak a napszak számít, hanem az is, hogy a fogyókúra mely fázisa tart. A búzacsíramálé egészségesebb alternatívája a több pékárunak, de liszt hozzáadásával készül, ezért nem kifejezetten fogyókúrás étel. A fogyókúra későbbi szakaszaiban, mértékkel fogyasztható alkalomszerűen, de kezdetben nem ajánlanám.Ha a fogyókúrával kapcsolatban kérdése van, szívesen segítek.Önnek is jó egészséget kívánok!


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész Itt kérdezhet

        Dr. Piros Zsuzsanna

        Kérdés: 2010-02-14 14:55:58; Megválaszolva: 2010. február 14., 14:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: