vibrációs tréner használata

T. Doktornő! érdeklődni szeretnék fogyással kapcsolatban. Volt egy balesetem el törött a lábam "sípcsont-vasrúd van benne, lábszár csont" törés és a vibrációs trénert használhatom-e? A műtét négy hónapja volt. Még nem egészen tudok segéd eszköz nélkül járni a lábam pedig dagad is még. Volt porckorong sérv műtétem 16-éve. válaszát előre is köszönöm üdv. Kata

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza csonttörés témában

Pontos választ operáló orvosától kaphat, mert Ő tudja, hogy mennyire stabil a csontegyesítés, milyen ütemű a csontgyógyulás. Ezek befolyásolják a vibrációs tréner alkalmazhatóságát.

Kérdés: 2014. december 08., 21:35; Megválaszolva: 2014. december 11., 22:55
Kérdések és válaszok: Fogyókúra, egészséges táplálkozás
Miért nem fogyok
insumed diéta
sportoláshoz táplálkozás
Magas koleszterin - fogamzásgátló
FOGYÓKURA XLS-MEDICAL
Tisztelt Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy az XLS-MEDICAL A LEIRTAK ALAPJÁN TÉNYLEG HATÁSOS A FOGYÓKURÁRA VAGY CSAK GYÓGYSZERIPARI FOGÁS? ...