• Esemény utáni tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Lenne egy olyan kérdésem hogy június 21en megjött a menstruációm 24en voltam együtt közben a férjemmel 26an vettem be egy esemény utáni tablettát mert sajnos az óvszer kiszakadt és biztosnak találtam ha beveszem majd 28an elmúlt. Utána július 3an újra elkezdtem vérezni és július 9en maradt el. Majd július 29en volt a párommal egy aktus de sajnos az óvszer szintén kiszakadt ezért vettem be esemény utáni tablettát körülbelül 4 óra múlva. 23 naponta szokott a menstruációm megjönni ha az utolsót nézem akkor augusztus 1en kellett volna megjönni de nem jött. Az lenne a kérdésem hogy ez lehet azért mert esetleg teherbe estem vagy pedig csak a hormonháztartás borult fel? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csősz György válasza a SOAC témában

        Felboritotta a rendszerét. Házasságban nem javasolt az esemény utáni tbl. Rendes fogamzásgátlás javasolt.


        Kérdés: 2019. augusztus 04., 11:23; Megválaszolva: 2019. augusztus 19., 20:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?
        Amire a férfiak a leginkább kíváncsiak
        A legfontosabb kérdések és válaszok a férfiegészségről.