• Meddig lehet mellékhatása az Escapelle esemény utàni tablettának?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Escapelle tabletta beszedése után egy héttel a vérzés megkezdődött. A tablette beszedésétől kezdve a mai napig változóan hőemelkedés, látási zavarok, gyengültség, gyenge barnás vérzés néha, alvási zavarok. Vérvizsgálat megtörtént, háziorvos megvizsgálta és normálisnak titutálta az eredményeket. 01.18. volt a legutóbbi menstruáció kezdete. Meddig tarthatnak egy Escapella tabletta melékhatásai, ha ezek valóban azok és hogy lehetne csillapítani a tüneteket.

        Dr. Csősz György válasza a SOAC témában

        Ezek nem azok. A vérzészavar két hónapig is eltarthat a többi tünet pszichoszomatikus. Nem kell vele törődni


        Kérdés: 2020. február 19., 14:46; Megválaszolva: 2020. február 23., 22:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: