libidócsökkenés

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy ha márciusban elkezdtem szedni a Triodena nevezetű fogamzásgátlót, és az addig tökéletesen működő libidóm folyamatosan csökkenni kezdett, és mára már szinte a nullával egyenlő, akkor milyen másik fogamzásgátlót próbáljak ki? Most abbahagytam ennek a gyógyszernek a szedését, és várom a változást. Ha minden visszaáll a régi állapotra, akkor biztosra fogom tudni hogy ez okozta a problémát. Ön mit ajánlana? Köszönettel, Anett

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza oc témában

Kedves Anett!

Van olyan fogamzásgátló amelyek a tanulmányok szerint a legkevésbé csökkentik a tesztoszteron szintet így a libidót. Ez egyénenként azért változhat. A gyógyszerváltást konzultálja meg kezelőorvosával és megoldódik a probléma (én ilyen esetekben Lindynette 20-at szoktam javasolni) .

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. december 22., 22:59; Megválaszolva: 2014. december 30., 20:21
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok