Hajhullás fogamzásgátló miatt

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy fogamzásgátló használata okozhat-e hajhullást? 3 hétig használtam Nuvaring hüvelygyűrűt, és arra lettem figyelmes, hogy elkezdett hullani a hajam. Ezután már nem kezdem el használni a következő havit, de továbbra is hullik a hajam. A problémám csak annyi lenne, hogy külföldön dolgozom, és idekint nem tudok orvoshoz fordulni. Tudna nekem tanácsot adni ezzel kapcsolatban, vagy ön szerint érdemes lenne hazamennem és kivizsgáltatnom magam?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátlás témában

A fogamzásgátló okozhat hajhullást.

Azonban egyéb okok is lehetnek a hajhullás tényezői, ezért javasolt bőrgyógyász felkeresése.

Kérdés: 2012. augusztus 23., 11:42; Megválaszolva: 2012. augusztus 23., 21:45
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás