• Fekély a kézen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok újra kérdezek, kérem szépen válaszoljon, a multkori panaszaim után most egy fekély alakult ki a kezemen. Piros pattanas ként kezdődött, megvakartam, varas lett, es igazándiból vagy fehér vagy atlátszó színű váladék nyomható ki belőle. Lehet ez szifilisz? Nagyon szépen kérem válaszoljon. Köszönöm :( Az előzö levelem tartalma: "Jó napot kívánok! Néhány napig erős vizelési inger, kicsit csípő fajdalom vizeléskor, talán egy gyenge viszketés is a has alatti tájékon és kicsit sötétebb színű vízelet. 1 héttel előtte egy hölgyel voltam, óvszert természetesen használtunk. Lehetett ennek a kövekezménye? Mi lehet ez? A tünetek már elmúltak. Köszönöm a választ."

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szifilisz témában

        A szifiliszre jellemző, hogy a behatolási kapuban van a fekély, ha került a kezére hüvelyváladék, és ott lett a fekély, akkor felmerül, hogy szifiliszes eredetű, de erre azért nagyon kicsi az esély. Egyértelmű válasz mikrobiológiai vizsgálat alapján adható.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 30., 23:58; Megválaszolva: 2011. július 01., 18:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés