Teszt eredménye

Tisztelt Doktor Úr/Nő! A kérdésem az lenne, hogy ha egy rizikós kapcsolat után 2,5 évvel csináltattam lues szűrést, melynek eredménye: RPR-(Portnoy)-lemezreakció (kvalitatív) (Omega) NEGATÍV RPR-(Portnoy) - lemezre akció (kvantitatív) NEGATÍV Anti-Treponema pallidium partikula agglutináció (MAST) NEGATÍV Ez így azt jelenti, hogy nincs fertőzésem? (Azóta stabil kapcsolatban élek, későbbi fertőzés kizárt. Tüneteim nem voltak.) Vagy ilyen sok idő után lehet téves az eredmény? Ezek a laboratóriumi vizsgálatok mennyire megbízhatóak? Érdemes megismételni a vizsgálatot? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Sarkadi Adrien válasza a szifilisz, nemi betegség témában

Kedves Kérdező! Amennyiben Ön 2,5 évvel ezelőtt a szifilisz kórokozójával fertőződött volna, Ön jelenleg már a krónikus fertőzés szakaszában járna, melyben nagy valószínűséggel egyre széles körűbb szervrendszereket érintő, látványos tüneteket produkálna. Az Ön negatív eredményei véleményem szerint kizárják a fertőzés lehetőségét. Üdvözlettel: Dr. Sarkadi Adrien, infektológus szakorvos

Kérdés: 2020. augusztus 07., 09:53; Megválaszolva: 2020. augusztus 29., 22:44
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Együttalvás Covid ...
Hpv. Condyline használata alatti szex.
COVID utáni izomfájdalom
*Sürgős* Kutya harapás, Mennyire...
Hpv szájüregi