szemolcs talan?

Jo napot kivánok elnézest kerek a zavarásért de rá találtam erre az oldalra lehetöseget léttam benne kerdesemre hétha vélaszt kapok.kissé megvagyok ijedve de szégyenlős vagyok igy nem akarok menni doktorhoz egynelőre lássam mi az a himveszőmre lett talán szemölcs? nem faj nem semi kise zavar felek mi lehet. Es meg lett egy az ágyékomra azt kissé zavarja a kis gatya el suroja es csipest erzek kozbe. kuldok fotot kosyonom varom valaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza szemölcsök témában

Tisztelt Kérdező!

A küldött kép alapján felmerül vírus fertőzés okozta, nemi úton terjedő condyloma (szemölcs) lehetősége. Javaslom keressen fel minél hamarabb bőrgyógyász szakorvost kezelés céljából, mert tünetei tovább terjedhetnek az egész nemi szerv területén.

Üdvözlettel: dr. Tóth Gyöngyi

Kérdés: 2012. augusztus 19., 17:17; Megválaszolva: 2012. augusztus 21., 22:38
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Elég-e a koronavírus elleni...
3 éve hőemelkedés
Sputnyik oltási reakció
Covid oltás
Astra zeneca oltás