Szemölcs, hogyan távolítható el?

A nyakamon régóta volt két kis szemölcs, létezik-e, hogy a korral+nyaklánc miatt most már sokkal több lett belőle (kizárólag a nyaklánc-vonalán, válltól-vállig, előrébb nincsen)? Nem lapos, hanem kiáll "fáklya" szerű, de picikék1-3 mm-esek. Itthon a reklámozott fagyasztó-szerrel, vagy Egaverrel el tudnám tüntetni? Nem hiúság kérdése, de zavar, és nem merek nyakláncot sem felvenni miattuk. Ezek lennének a futószemölcsök? Köszönöm válaszát, minden jót: meszzsu

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza szemölcsök témában

Tisztelt Kérdező!

Ezek jóindulatú fibromák, nem vírusos eredetűek, öröklődőek, általában dörzsölés helyén pl. nyak, mellek alatt jelentkeznek. Vírusos szemölcsre való pl. Egaver késztímény nem használható rá, csak begyullad tőle.

Bőrgyógyász szakorovos tudja eltávolítáni őket, különböző eszközökkel pl. radiofrekvenciás cauterrel.

Kérdés: 2012. szeptember 04., 11:20; Megválaszolva: 2012. szeptember 06., 13:15
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Condyloma lehet?
Tisztelt Szakértő! Az a problémám, hogy a szeméremajkaimnál és a csiklómon is pici hússzínű szemölcsszerű képződmények nőttek. Érdes a...
HPV oltás szemölcsre?
T.Doktor úr/Úrnő! Nyeles szemölcsök nőnek a hónom és a mellem alatt. Eleinte kevés volt, azt lézerrel eltávolították, de 1 -2 év múlva...
Mi lehet a problémám?
Tisztelt doktor Úr/Nő! Egy olyan probléma jött elő szervezetemben, hogy a hasam alatti részen, de még a nemiszervem felett, először elkezdett...
A hámon belül Koilocyták is...
T. Doktor nő/úr! 19 éves férfi vagyok és 2 éve küszködöm szemölcsökkel a kézfejemen. Kiműtötték a szemölcsöt a kezemen 1 éve és most...
Szemolcsok
Kedves Dr. Ur, 20 Eves lany vagyok es meg nem kerultem szexualis kapcsolatba ferfiaval. Nem sokara ferjhez megyek, de viszont tartok valamitol. A fenekem...