Dr. Tóth Gyöngyi

Dr. Tóth Gyöngyi

Bőrgyógyász-kozmetológus
Bemutatkozás:

Az orvosi egyetem elvégzése óta bőrgyógyászként dolgozom, mert a kezdetektől ez a szakterület érdekel a legjobban. A bőr a teljes test tükre és egyben legnagyobb szervünk. Egyetlen más orvosi szakterület művelője sincs a bőrgyógyászhoz hasonló kedvező helyzetben, hiszen ő a kóros tüneteket saját szemével láthatja, érzékszerveivel megtapasztalhatja és a gyógyulás során mindenki számára látható, látványos javulást érhet el.

Az általános bőrgyógyászati kórképek mellett kozmetológiával is foglalkozom. Vallom, hogy a legmegfelelőbb hatás eléréséhez az esztétikai kezeléseket, kezeléssorozatokat minden egyes páciens esetében személyre szabottan, az igényeknek és a realitásnak megfelelően kell összeállítani, szükség esetén többféle kezelés kombinációjával. Ennek érdekében folyamatosan szépészeti továbbképzéseken veszek részt, ahol lehetőségem van megismerni és elsajátítani a legújabb technikai lehetőségeket, melyekkel teljes körű, komplex kezelést nyújthatok pácienseimnek.

Dr. Tóth Gyöngyi részletes önéletrajza | Magánrendelés adatlapja

Legutóbbi válaszai

Kell - e bőrgyógyászhoz fordulnom és mennyire sürgős?

Tisztelt Kérdező! Sajnos dermatoscopos vizsgálat nélkül nem tudok semmi biztosat mondani, ezért azt javaslom keressen fel bőrgyógyász szakorvost, amennyiben lehetséges minél hamarabb, mert ha bármilyen rosszindulatúság felmerül az elváltozással kapcsolatban a lehető leghamarabbi sebészi eltávolítás nyújt csak megoldást.

Sebes pénisz, piros pöttyök

Tisztelt Kérdező! Valószínűleg egy enyhe gombás fertőzés állhat a háttérben, javaslom keressen fel Bőr- és Nemibeteg gondozót, ahol a tünetek vagy tenyésztés alapján célzottan tudják kezelni a panaszokat.

Nem múló bőrgomba

Tisztelt Kérdező! Amennyiben ú.n. napgomba (pityriasis versicolor) okozza a tüneteket, szájon át szedhető gombaellenes (antimycoticum) tabletta szedése lenne a leghatásosabb, mely receptköteles, tehát bőrgyógyászati szakvizsgálathoz kötött. Mellette használjon külsőleg is gombaellenes krémeket, Nizoral sampont és kerülje az izzadást, napot,...

Pigment kérdés

Tisztelt Kérdező! Nagy valószínűséggel el fognak tűnni, egyenlőre ne kezelje szteroid kenőccsel, mert maga a bőrtünete (psoriasis) és a kenőcs is okozhat hypopigmentált foltokat. Amennyiben nem javul vagy terjed keressen fel bőrgyógyász szakorvost.

Mit tegyek

Tisztelt Kérdező! Nem javaslom a felsorolt házi praktikákat, inkább csak a Condyline ecsetelővel kezelje tovább a tüneteket és folyékony nitrogénes fagyasztás segíthet még a panaszok kezelésében, de ez is csak bőrgyógyászati rendelésen érhető el. Amennyiben van rá lehetősége magánrendelésen tudja még eltávolíttatni az elváltozások.