Dr. Tóth Gyöngyi

Dr. Tóth Gyöngyi

Bőrgyógyász-kozmetológus
Bemutatkozás:

Az orvosi egyetem elvégzése óta bőrgyógyászként dolgozom, mert a kezdetektől ez a szakterület érdekel a legjobban. A bőr a teljes test tükre és egyben legnagyobb szervünk. Egyetlen más orvosi szakterület művelője sincs a bőrgyógyászhoz hasonló kedvező helyzetben, hiszen ő a kóros tüneteket saját szemével láthatja, érzékszerveivel megtapasztalhatja és a gyógyulás során mindenki számára látható, látványos javulást érhet el.
Az általános bőrgyógyászati kórképek mellett kozmetológiával is foglalkozom. Vallom, hogy a legmegfelelőbb hatás eléréséhez az esztétikai kezeléseket, kezeléssorozatokat minden egyes páciens esetében személyre szabottan, az igényeknek és a realitásnak megfelelően kell összeállítani, szükség esetén többféle kezelés kombinációjával. Ennek érdekében folyamatosan szépészeti továbbképzéseken veszek részt, ahol lehetőségem van megismerni és elsajátítani a legújabb technikai lehetőségeket, melyekkel teljes körű, komplex kezelést nyújthatok pácienseimnek.
Tanulmányok, munkahelyek:
- 1998-2004. Debreceni Orvostudományi Egyetem, Általános Orvosi Kar
- 2004-2007. Semmelweis Kórház Miskolc, Bőrgyógyászati Osztály
- 2007-2009. Állami Egészségügyi Központ Budapest, Bőrgyógyászati Osztály
- 2009. Bőr- nemigyógyászat, kozmetológia szakvizsga, kiváló minősítéssel Orvosi lézergyógyászat képzés és oklevél, Ecto Derma Klinika
- 2009-től a Rózsakert Medical Center, XI. kerületi Bőrgyógyászati Szakrendelő bőrgyógyász szakorvosa és a Center Kft. orvosi szaktanácsadója vagyok.
Rendszeresen részt veszek hazai, külföldi kongresszusokon és esztétikai továbbképzéseken. Tagja vagyok a Magyar Dermatológiai Társaságnak és a Magyar Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesületének.
Budapesti magánrendelésem Zuglóban érhető el.
Perla-Derm Bőrgyógyászati rendelő
www.perladerm.hu
Cím: 1144 Budapest Kőszeg utca 10. fszt. 1.
Telefonszám:  +36-30-8658494
Email cím: [email protected]
Rendelési idő:  Kedd 10-18 óra között, szerda 12-20 óra között, páros hét péntek 12-20 óra között.
Parkolás: az épület előtt lévő parkolóhelyeken és a környező utcákban is ingyenes.
Tömegközlekedés: M2 (piros vonal) Örs vezér tere végállomástól 5 perc séta.

Legutóbbi válaszai