• uszoda szemölcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok! Az lenne a kérdésem hogy uszoda szemölcs van a nemi szervemen voltam a bőr- és nemi gondozóban írtak fel rá egy krémet hogy kenjem vele s majd nyomjam ki, de a problémám az hogy a kinyomás után kb egy hétre kijött megint de most több és sehogy nem tudom el tüntetni hiába kenem sem kinyomni a kérdésem hogy van-e esetleg más mondja hogy eltávolítsam mert a gondozóba vissza mentem de ugyanazt mondták. Diagnózis a kórlapról: Molluscum contagiosum Választ előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a molloscum contagiosum témában

        KEdves Kérdező! Le kell kapargatni a molluscákat egy éles szélű kanállal, keressen fel STD szakrendelést vagy bőrgyógyászt!


        Kérdés: 2012. február 25., 20:36; Megválaszolva: 2012. február 27., 09:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.