• prolaktin szint csökkenthetősége....

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Prolactin szintem meghaladta a referencia értékeket(melyek 132-498mU/l közötti  normál értékekben voltak megadva), ami nálam 854, 3 volt. Azt szeretném tudni, hogy homeopátiás szerrel --prolactinum CH30-cal megfelelőképp helyreállítható-e az egészséges határ ill. a megfelelőnek mondható érték? Kell-e még esetleg más kiegészítő szert szedni vagy ez önmagában is képes-e rendezni a problémámat?

        A kezelőorvos Bromocriptint írt fel, de nagyon félek beszedni az elolvasott mellékhatások miatt.

        Vérzésem második alkalommal tart több, mint két hete, és emiatt fordultam orvoshoz. A vérveszteségtől elég gyengének érzem magam, és ezért szeretnék mielőbb változtatni a helyzeten, de nem szeretnék mellékhatásokat....., mert úgy gondolom, hogy a B. gyógyszerel csak a laboratóriumi értékeken javítanék.

        Kérem írja meg "kiváltható-e" a B. ezzel a megoldással?

        Válaszát köszönöm: T.

        WEBBeteg szakértő válasza a prolaktin témában

        Tisztelt kérdező!

        A Bromocriptin megfelelő gyógyszer a magas prolactin szint kezelésére. A legtöbb beteg jól tűri és nem panaszkodik mellékhatásokra. Az adagot fokozatosan kell elérni és akkor a kezdetben esetleg előforduló hányinger is elkerülhető. A homeopátiás szerekről nincs tapasztalatom, de én a Bromocriptin kezelés mellett foglalok állást.


        Kérdés: 2010-03-15 19:16:55; Megválaszolva: 2010. március 15., 19:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: