• Pajzsmirigyprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok! 34 éves nő vagyok, 18 évesen strummám volt amit megműtöttek. Egy jó ideig szedtem az L-Thyroxint de már nem kell. Évente 1x ellenőriztetem a TSH-mat ami normális. De tüneteim vannak.Pl: izzadás, kar zsibbadás, fáradékonyság, szapora szívverés, feledékenység Súlycsökkenés stb. Lehetséges hogy még sincs minden rendben mégha az eredmények azt mutatják is? Mit tegyek? A tüneteket már nem tudom elviselni és kellemetlen is. Köszönöm válaszát. Üdvözlettel: Bodor Anett

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező!

        A pajzsmirigy hormon szintek meghatározása, csak arra az időpontra ad felvilágosítást, amikor a vért levették. Ettől még az év többi részében kialakulhat pajzsmirigy működésii zavar. Javaslom, hogy mivel panaszai vannak, végeztessen friss hormonszint meghatározást, de e mellett belgyógyászati vizsgálatra is menjen el. Így mind a pajzsmirigy túlműködés, mind az esetleges egyéb betegségek kiderülnek majd.


        Kérdés: 2010-02-17 22:21:49; Megválaszolva: 2010. február 17., 22:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: