Kell aggódnom?

Tisztelt Doktor/Nő! A minap kaptam kézhez laboreredményem Pazsmirigy eredményeim a következők: TSH: 1.080 (0.350-4.940) Szabad T4: 14.83 (9.01-19.05) Szabad T3: 5.31 (2.89-4.88) A Szabad T3 enyhén emelkedést mutat. Szeretném megkérdezni, kell-e aggódnom, és ha igen, mi a következő lépés! Köszönettel: Gábor

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza pajzsmirigy betegség témában

Tisztelt kérdező!

Nem kell aggódnia. Ez nem olyan eltérés, ami gondot okozna. Jódozott sót használjon.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2020. október 30., 10:05; Megválaszolva: 2020. november 09., 09:06
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Fülcsengés hormonális gondoktól?
Szelén szedése