Kell aggódnom?

Tisztelt Doktor/Nő! A minap kaptam kézhez laboreredményem Pazsmirigy eredményeim a következők: TSH:1.080 (0.350-4.940) Szabad T4:14.83 (9.01-19.05) Szabad T3:5.31 (2.89-4.88) A Szabad T3 enyhén emelkedést mutat. Szeretném megkérdezni, kell-e aggódnom, és ha igen, mi a következő lépés! Köszönettel :Gábor

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy betegség témában

Tisztelt kérdező! Nem kell aggódnia. Ez nem olyan eltérés, ami gondot okozna. Jódozott sót használjon.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2020. október 30., 10:05; Megválaszolva: 2020. november 09., 09:06
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
pajzsmirigy, thyroxine mellékhatás
Pajzsmirigy
Tsh ingadozik
Inzulinrezisztencia
Pajzsmirígy