• Tsh terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszelt Doktornő/ Doktor úr! 33 hetes várandós vagyok, tsh probléma miatt írok. Az első trimeszteri laboreredmenyemben 2,5 lett a tsh értékem, erre egyik orvos sem reagált semmit. A 24.heti laboron ez az érték 4,5-re változott. Akkor Syntroxinet kaptam, 25-öst. Egy hónap múlva a kontrollon 3,4-re, majd további egy hónap múlva 3,04-re csökkent az érték. Az adagomon nem valtoztattak. Az lenne a kerdesem, hogy tovabbra is elég-e ez az adagolás? Koszonettel

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy betegség témában

        Tisztelt kérdező! Ez benne van a normál tartományban, elegendő a szedett adag.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2020. február 28., 13:07; Megválaszolva: 2020. március 01., 18:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: