• Pajzsmirigy tulmukodes

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        TCim! 2001-ben csonkoltak a pajzsmirigyem, tulmukodes es gobok miatt! Kb. fel eve hirtelen 8kg-t hiztam. Ujra pmtulmukodest diagnosztizaltak. Tsh 0, 027. Szcintigrafia elterest nem mutat. A TSH rec.elleni at 40, 00>U/L Jelenleg minden mas pm.es egyeb eredmeny norm.tartomanyban van! Kerdesem ezt mi okozza, hogyan kezelheto? Sport es dieta mellett sem tudok fogyni!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező! A pajzsmirigy túlműködés fogyást okoz, az ezt gyógyító gyógyszerek hatására szedi vissza a súlyt a beteg. A helyesen tartott diéta mellett megőrizhető a normál testsúly. A diétáját érdemes lenne szakemberrel átbeszélni. Önt már kezelik, hiszen szedi a Propycilt.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2017. november 07., 17:56; Megválaszolva: 2017. december 04., 23:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: