Petefészek megbetegedése?

Üdvözlöm. 25éves nő vagyok, október óta 20kg-ot fogytam, persze készakarva, fogyókúráztam, de mindent megettem, ügyeltem arra, hogy napi 1200-1400kcalnél többet ne egyek.. most jelenleg 68kg vagyok és ezt tartom is, pedig néha a napi csoki és szénhidrát mennyisége joval több, mint amit ehetnék. Mindezt sport nélkül....... Ma voltam hasi UH vizsgálaton, ahol a bal vesémbe 7mm-es meszes követ állapítottak meg, amivel annyia nem is foglalkozom majd zuzzák gondolom. Hanem még azt irja a lelet, hogy Jobb oldali petefészeknek megfelelően 3 cm-es csökkenttebb denzitásu, belsejében vascularizatiot mutató elváltozás figyelhető meg. Jobb oldali petefészek megitélésére nőgyógyászati szakvizsgálat javasolt. A többi szervbe nem láttak elváltozást. A nőgyógyászt sajnos nem tudtam elérni, utóljára 3éve voltam mert állandóan fájt a hasam, bakteriális fertőzés volt, de mikor már semmit nem mutatott mintavétel sem a hasam továbbra is fájt, kb 1évig utánna magától megszünt, mostanság is néha fáj, hüvelyi ultrahangom még nem volt, mert anno szüz voltam, így váladékmintát vettek. Nem tudom mikor tudom utolérni a nőgyógyászomat, és nagyon ideges vagyok, hogy ez a petefészkembe mit jelent és mitől van, valamint mit tudnak vele csinálni? Azt mondták nem ciszta, mert abban folyadék van. Menzeszem Junius 1-jén várható legközelebb, az mindig pontosan megjön és kb 5napig tart. Fehérfolyásom az van, de szintelen és azagtalan, de nagyon sok néha. Remélem nem daganat áll a háttérben. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a petefészek témában

Nőgyógyász felkeresése tanácsos. Szakvizsgálat, laborvizsgálat, ultrahang vizsgálat alapján lehet véleményt mondani a petefészekről. A hüvelyi folyás is vizsgálható, gyógyszeres kezeléssel rendezhető.

Kérdés: 2014. május 21., 23:03; Megválaszolva: 2014. május 25., 22:59
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...
Hüvelyi folyás