Tükrözés

Ttegnp voltam béltükrözésen a doktórnő nem mondottsemmit a papiron az áll, hogy több kerek éles szélü fekély van ez vilt a hatodik tükrőzésem és nem tudott bejutni a vékonybélbeezért kell menem báriumos feltöltö vizsgálatra a kérdésem lehet-e a fekélykáros mert már két éve van éa mirre számithatok a báriumos feltöltésnél nagyon félek mert ategnapi vizsgálat ota fáj ahasam és kicsit véreztem is.Köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza béltükrözés témában

Tisztelt Kérdező!

A vizsgálatot követő enyhe vérzés feltehetőleg azért van, mert - feltételezem - mintavétel történhetett a vizsgálat során. A báriumfeltöltéses vizsgálatot mindenképp javasolom a vékonybél alsó részének vizsgálatára, nem veszélyes a fekélyek mellett sem, viszont lényeges a betegség kiterjedésének megítélésében.

Kérdés: 2011. február 23., 10:26; Megválaszolva: 2011. február 25., 14:05
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Tojás alergia
CT eredmény
Gyomorhurut
Alkohol reflux
MRI értelmezése