• Hasmenés - hízni szeretnék...

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr  /  Doktor Nő!

        Szeptembertől novemberig folyamatosan ment a hasam - le is fogytam ezalatt 7 kg-ot.

        Rosszul nem voltam, de kellemetlen volt a szituáció, és aggódtam a kilóimért is,   mivel  amúgy sem voltam nagyon súlyos. Laboreredményeim, hasi ultrahangom, pajzsmirigy ( 6 éve szedek Euthyrox-ot) vizsgákati eredményem nem indokolná a fogyást.

        3 hónapig szedtem  a Normaflore szuszpenziót - 2 hónapig nem sok változás volt - a 3 hónapban kezdett ritkulni a hasmenések száma.

        Most sem érzem magam rosszul, az étvágyam kitűnő, de képtelenség akárcsak fél kilót is felszednem. Ami még "hab a tortán", hogy ezen idő óta rohamosan ráncosodott az arcbőrőm. Gyakorlaitag fél éve egy ránc nem volt rajta, most ahhoz képest  min. 10 évet öregedtem:-(    családom tagjai és baráti köröm aggodalommal szemlélnek - de én is látom, ha tükörbe nézek:-(((((

        A vérnyomásom   leginkább 100 alatt van, de sokszor 95 alatt is -  a "per" normális (60-70)  - a pulzusom viszont 100 közelében szinte mindig.

        Heti 4-5 alkalommal járok vízitornára 2 és fél éve. Egy lehetséges "bűnös"-nek  az erősen vegyszeres vizet is el tudom képzelni...a fürdőruhám mosógépes mosás után is  hypo szagú, pedig már csak napi fél órát töltök a vízben.

        Hízni szeretenék:-)

        Tisztelettel: Éva

         

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hasmenés témában

        A több hónapos hasmenés és a fogyás mindenképpen aggasztó jel, további kivizsgálást igényel. Bennem elsősorban hormonális eredetű probléma lehetősége merül fel. Ez véleményem szerint lehet Euthyrox túldozírozás, de mellékvese-működés elégtelensége is. A bőrtünetek a hormonális eltérésbe inkább beleférnek (bár a súlyvesztés önállóan is okozhatja). HA mégsem igazolódik hormonális eltérés, akkor részletes gastroent. kivizsgálat a következő (széklet-tenyésztés, gyomor-vastagbél endoscopos megtekintése).


        Kérdés: 2010-03-07 19:43:30; Megválaszolva: 2010. március 07., 19:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.