Étkezés utáni gyomorszáj fájdalom

Tisztelt Doktor úr! A problémám az lenne, hogy körülbelül 3 napja, étkezés után azonnal, gyomorszáj fájdalmat/szúrást érzek. A fájdalom nem sugárzik a hátba, sem sehova. 2014. szeptemberében diagnosztizálták nálam a refluxot, a rekeszsérvet, valamint a gyomorhurutot. (Kis felmaródások a nyelőcsövön) Köze lehet a most érzett fájdalomnak valamelyik betegséghez? Vagy ez valami teljesen más? Bízom benne, hogy ez átmeneti, és nem szükséges az újabb gyomortükrözés. Valamint mi lehet az oka annak, hogy a hosszabb távú utazást nem bírja a gyomrom? Erős hányinger lép fel akár autóval, akár busszal való közlekedés során. Szedett gyógyszereim: Gelbra 20mg 1x1 Domperidon 10mg 3x1 Lefekvés előtt pedig egy evőkanál Gaviscon szuszpenzió Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza Hiatus hernia témában

A rekeszsérv méretének növekedése okozhat feszítő érzést az étkezés után. Javaslom, egyen gyakran, egyszerre keveset, lassan nyugodtan. Ha pár napon belül nem szűnik a panasz, érdemes felkeresni háziorvosát.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2015. február 25., 11:38; Megválaszolva: 2015. február 25., 12:36
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?
Merckformin XR
Szputnyik vakcinával oltakozás
Cöliákia covid oltás